VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Välkommen till Lek & Lär

Bil på Åsa och Amelia i Ängelholms Hembygdspark.

Lek & Lär är leksaksbutiken för nyfikna barn och medvetna föräldrar. Sedan 1998 har vi erbjudit leksaker av hög kvalitet, såväl hållbarhetsmässigt som pedagogiskt. Butiken, med leksaker från golv till tak, hittar du på gågatan, Storgatan 56, i centrala Ängelholm.
Vi letar ständigt efter nya leksaker och produkter som motsvarar de höga krav medvetna föräldrar ställer på sina barns leksaker. Ofta handlar det om leksaker som är tillverkade i riktiga och hållbara material. Vi är också noga med våra val av leverantörer och tillverkare för att du ska känna dig trygg i ditt köp.

Förutom fokus på hög produktkvalitet och säkerhet ska leksaken bjuda in till en meningsfull upptäcktsfärd där barnet genom leken ständigt upptäcker nya färdigheter och nyvunna kunskaper. Detta är leksakens mervärde.

Förutom försäljning i butiken skickar vi leksaker över hela Sverige. Våra kunder är såväl privatpersoner som förskolor, sjukhus, bibliotek, kyrkor och företag med offentliga miljöer där barn kan behöva en meningsfull sysselsättning.
Vårt mål är att erbjuda ett inspirerande sortiment som inte bara talar till ditt hjärta utan också väcker och lockar fram uppäckarlusten och leken hos barnet.

Jag som driver butiken (med stöd av familj och inte minst en livlig sexårig dotter) heter Åsa Svensson.
Jag hoppas att du hittar vad du söker i vår butik, såväl i Ängelholm som på nätet, och att vi lever upp till vår målsättning om att erbjuda pedagogiska kvalitetsleksaker för nyfikna barn och medvetna föräldrar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Handla som: