VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

 

Välkommen till Lek & Lär

 

Lek & Lär är leksaksbutiken för nyfikna barn och medvetna föräldrar. Sedan 1998 har vi erbjudit leksaker av hög kvalitet, såväl hållbarhetsmässigt som pedagogiskt. Lek & Lär har funnits som leksaksbutik i Ängelholm sedan 1998. I juni 2017 stängde emellertid den fysiska butiken för att fortsätta enbart som webbshop, (grundad 2012).
Vi letar ständigt efter nya leksaker och produkter som motsvarar de höga krav medvetna föräldrar ställer på sina barns leksaker. Ofta handlar det om leksaker som är tillverkade i riktiga och hållbara material. Vi är också noga med våra val av leverantörer och tillverkare för att du ska känna dig trygg i ditt köp. Vi har ett digert utbud av pysselmaterial, alltifrån målarfärger, paljetter, pärlor till lera och garner.

Förutom fokus på hög produktkvalitet och säkerhet ska leksaken bjuda in till en meningsfull upptäcktsfärd där barnet genom leken ständigt upptäcker nya färdigheter och nyvunna kunskaper. Genom att pyssla tränas bl.a. finmotoriken som är så viktig för barnets utveckling.

Idag skickar vi leksaker över hela Sverige. Våra kunder är såväl privatpersoner som förskolor, sjukhus, bibliotek, kyrkor och företag med offentliga miljöer där barn kan behöva en meningsfull sysselsättning.
Vårt mål är att erbjuda ett inspirerande sortiment som inte bara talar till ditt hjärta utan också väcker och lockar fram uppäckar- och skaparlusten och leken hos barnet.

Vi hoppas att du hittar vad du söker i vår webbshop och att vi lever upp till vår målsättning om att erbjuda pedagogiska kvalitetsleksaker  och pysselmaterialför nyfikna barn och medvetna föräldrar!

 

 

 

 

 

 

 

Handla som:
Produkter