VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Barnspel, sällskapsspel och familjespel

Att spela sällskapsspel är både nyttigt och roligt, för alla inblandade familjemedlemmar, kompisar och vänner. Att spela tillsammans med sina barn, i synnerhet sällskapsspel och familjespel, tränar inte bara den sociala kompetensen.

Barnspel lär barnen att vänta på sin tur, att öva på matematiska begrepp, träna på färg och form och inte minst på sin finmotorik. Att spela sällskapsspel innebär också kommunikation, något som ger den språkliga utvecklingen en skjuts framåt. Att samarbeta och att lära sig vinna och förlora på ett bra sätt är kunskaper man har nytta av under hela livet.

När man spelar sällskapsspel är det bra om barnspelet är anpassat för alla som deltar så att alla också kan vara med på lika villkor. Hos Lek & Lär hittar du olika typer av barnspel för barn i alla åldrar, från enkla memory till mer avancerade strategispel som Othello och Alfapet. Förutom memory och strategispel hittar du även kortspel, brickspel, brädspel, frågespel, utomhusspel och matematiska spel. Sällskapsspel behöver inte alltid vara så avancerade.

Många gånger är det de enkla, snabba spelen som är riktigt roliga. Exempelvis är memory är ett bra sätt att träna upp sitt arbetsminne och träna hjärnan på. Och som vuxen får man ofta se sig besegrad av sina barn. Att träna och underhålla sitt minne och sin hjärna är viktigt inte bara för barn, utan även för vuxna.

Handla som:
Produkter