VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Figurpärlor & Barnpärlor

Figurpärlorna är gjorda av plast och har många fina detaljer som gör dem otroligt populära hos både barn och vuxna. Den färgglada designen uppskattas av barn. Alla pärlor har ett vertikalt hål så att du enkelt kan trä dem på ett resårsnöre, ett färgat elastiskt snöre eller en kedja med snäppstängning..

Använd de färgglada figurpärlorna för att skapa glada pärlsmycken och berlocker – både du och barnen kan leka med olika designer. Visst blir man glad bara att se dessa?!!

Att pärla är ett fantastiskt kreativt pyssel för barn och vuxna! Med pärlor kan du skapa allt från färgglada smycken till små konstverk Hos oss hittar du alla möjliga sorters pärlor:

  1. Barnpärlor: Dessa pärlor är perfekta för yngre barn. De kommer i olika härliga motiv och färger. Du kan använda dem för att göra armband, halsband eller nyckelringar. Kanske ett regnbågsarmband med barnpärlor?

  2. Bokstavspärlor: Med bokstavspärlor kan du skapa personliga budskap eller namn. Välj bokstäverna du behöver och trä dem på ett snöre. Det blir en rolig och pedagogisk aktivitet samtidigt!

  3. Figurpärlor: Dessa pärlor kommer i olika former som hjärtan, stjärnor, blommor och djur. Använd dem för att skapa söta nyckelringar eller dekorera dina smycken.

  4. Träpärlor: Träpärlor ger en naturlig och rustik känsla. De är perfekta för att göra armband eller halsband med en jordnära touch.

  5. Elastiska snören: För att göra armband är elastiska snören oumbärliga. De är enkla att använda och passar bra för barn.

Så ta fram pärlorna, låt fantasin flöda och skapa dina egna pärlkonstverk!

Handla som:
Produkter