VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Larsen Pussel

Larsen Pussel är en norsk pusseltillverkare som började tillverka pussel i sydnorska Flekkefjord redan 1953. Larsen Pussel är fortfarande, 50 år senare, ett familjeföretag med målet att tillverka pussel av hög kvalitet med eftertanke och gärna en pedagogisk inriktning som gör det både roligt och lärofullt att lägga pussel.
Ett kvalitetspussel måste vara gjort av kraftig hårdkartong. Det ska både vara lätt för barn att greppa och vara hållbart.

  • Antalet bitar måste matcha illustrationen och den åldersgrupp pusslet är avsett för.
  • Pusslet måste ha en ram. Ramen gör pusslet lättare att lägga samtidigt som det blir lätt att stuva undan och förvara.
  • Barn lägger hellre ett lättare pussel många gånger än ett svårt. Om pusslet blir för svårt tappar barnet snabbt både intresse och tålamod.
  • När barnet lägger ett pussel många gånger lär sig barnet pusselbitens form och var den ska ligga. Just därför är det viktigt att pusselbitarna får så många olika former som möjligt. Genom att lära sig pusselbitarnas former blir det också lättare för barnet att lära sig andra former såsom bokstäver. Något som gör det mycket lättare att lära sig att läsa.

Nedan hittar du ett litet urval av de pussel vi har från Larsen Pussel. Vill du se alla pussel från denna tillverkare klickar du här!

Handla som:
Produkter