VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Gosedjur & Snuttefiltar

Bara nallen är med går det bra. Så brukar det vara för de flesta barnfamiljer. Ibland är det ett gosedjur, ibland är det en snuttefilt.
Att vara utan gosedjuret när man ska somna är oftast inte att tänka på. Och skulle nallen glömmas kvar hemma när det bär av på semester finns det oftast bara en sak att göra. Vända.

Nallen, eller gosedjuret, är en trygghet för de allra flesta barn. Inom psykologin kallas nallen för ”övergångsobjekt”. Övergångsobjektet blir en bro mellan det trygga och välbekanta och det mer osäkra och otrygga. Nallen blir en vän som barnet hämtar trygghet hos. Nallen ger tröst och är fylld med trygghet och får inte sällan magiska egenskaper.
Nallen är också en stor hjälp under den period i livet då barnet behöver lära sig att barnet inte längre är i centrum. Att omgivningen inte alltid gör som barnet vill. Med hjälp av nallen kan barnet hitta en strategi och ett mentalt område där ”jag kan bestämma, där jag har kontroll”.
Så när du köper ett gosedjur är det mycket mer än bara just ett gosedjur. Det är någon som tröstar, som hjälper att sova och någon man kan prata med när det är jobbigt.
Hos Lek & Lär hittar du nallar och gosedjur i mängder av former och utföranden, från flera olika tillverkare. Gemensamt är den höga kvalitén.

Handla som:
Produkter