VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Gymnastikmattor

Gymnastikmattor inbjuder till aktiv lek och koordinationsträning. Våra gymnastikmattor finns i olika modeller och storlekar och givetvis i riktigt slitstarka material. Gymnastikmattorna är försedda med öljetter på sidorna för luftutsläpp.

Önskar du andra storlekar än de vi erbjuder här, är du välkommen att kontakta oss så tillverkar vi enligt dina önskemål.

Dessa produkter är skrymmande och frakt tillkommer.

Våra gymnastikmattor är mycket populära och har sålts till skolor gymnastik- och idrottsföreningar i många år. Våra kunder är mycket nöjda  tack vare den höga kvalitén. Köper du en madrass hos Lek&Lär kommer den att hålla i många år framöver, då de är så slitstarka och tåliga. Alla madrassprodukter tillverkas i Sverige hos www.biabed.se som är ett familjeföretag som  funnits på marknaden i många år och tillverkat idrottsmattor.

Madrasserna kan anpassas efter behov, det är bara att skicka en ritning så återkommer vi med en offert. Alla madrasser kan fås i olika ytmaterial så som konstläder, bävernylon eller slitstark bomullsväv  eller i en udda tjocklek så är det bara att säga till.

Självklart är allt materal giftfritt och med så låg miljöpåverkan som möjligt. 

Ett stort plus är att alla gymnastikmattor är tillverkade i Sverige, vilket gör att transportutsläppen blir minimala.

 

 

 

 

Handla som:
Produkter