VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Lekkuddar & Lekgropar

De lekkuddar, lekgropar och mysgropar som vi erbjuder i vårt sortiment är anpassade och utvecklade för att passa i förskola och offentliga miljöer. Kort och gott klarar kuddarna riktigt tuffa förhållanden.
Kuddarna är svensktillverkade och såväl skumplast som sömnad och montering sker i Sverige

Välkommen att utforska vårt sortiment av lekkuddar i olika former, färger och storlekar. Tveka inte att höra av dig om du har särskilda önskemål eller om det är något du saknar!

 

 

Våra lekkuddar, mysgropar är mycket populära, mycket tack vare den höga kvalitén. Köper du en madrass eller lekgrop hos Lek&Lär kommer den att hålla i många år framöver, då de är så slitstarka och tåliga. Alla madrassprodukter tillverkas i Sverige hos www.biabed.se vilket är ett familjeföretag som  funnits på marknaden i många år och tillverkat madrasser och mysgropar till såväl, offentlig som privatamiljöer.

Madrasserna kan anpassas efter behov, det är bara att skicka en ritning så återkommer vi med en offert. Alla våra kuddar och madrasser kan fås i olika ytmaterial så som konstläder, bävernylon eller slitstark bomullsväv. 

På förskolor är våra vilmadrasser vanliga, på småbarnsgruppen kan myspölarna fungera som en trygghet då barnen kan krypa runt utan att skada sig. 

Självklart är allt materal giftfritt och med så låg miljöpåverkan som möjligt. 

Ett stort plus är att alla lekkuddar, lekmattor och madrasser är tillverkade i Sverige, vilket gör att transporterna blir minimala.

 

 

 

Handla som:
Produkter