VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Trygg Handel hos Lek & Lär!

Det är tryggt att handla leksaker hos Lek & Lär, kort och gott. Vår leksaksbutik är välrenommerad i Ängelholm och har funnits på Storgatan sedan 1998.

Information om Lek & Lär hittar du på allabolag.se

Vi har idag nöjda kunder som handlar leksaker av oss över hela Sverige. Vi är medlemmar i såväl Ängelholms Näringsliv som i Företagarna. Vi är lokalt aktiva och arbetar så mycket vi kan för barn i vårt närområde.

Förutom att vi aktivt sponsrar Ängelholms Hembygdspark, oasen för alla barn i Ängelholm, samarbetar vi med olika arrangemang som främjar barn och ungdomar. Bland annat Ballongteatern och Tips- och Bingopromenaden som arrangeras av Svenska Naturskyddsföreningen, Hembygdsföreningen och Ängelholms FF. Själv brukar vi arrangera sportlovs-, och sommaraktiviteter och pysseldagar i butiken för alla barn. Något som brukar vara mycket uppskattat!

Sedan en tid tillbaka samarbetar vi även med Personalkortet som automatiskt ger alla innehavare 15% rabatt (på ordinarie priser), vid uppvisande av kortet i butiken. Om du handlar i webshopen så anger du ditt personalkortsnummer samt var du arbetar någonstans, i meddelandefältet när du avslutar ditt köp, så drar vi av rabatten från din faktura innan vi aktiverar den. Detta gäller endast om du handlar via Klarna eller förskottsbetalning.

Butiken ägs av mig, Åsa Svensson, i ett privat aktiebolag. Jag har själv en liten dotter och vet hur viktigt det är att leksaker känns trygga och säkra. Det finns inga leksaker i min butik som jag inte skulle våga ge till min dotter. Därför har jag också valt att bara arbeta med välkända varumärken och leksaker som står för hög kvalitet och säkerhet.

Jag hoppas att detta sammantaget ska göra att du känner dig trygg med att beställa och köpa leksaker av mig och min butik. Du är alltid välkommen att ringa mig om du undrar över något!

Välkommen,
Åsa Svensson 

Lek & Lär
Storgatan 56
262 32  Ängelholm
0431-218 03
0706-91 23 33

Öppettider:
Mån-Fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Sön: Stängt

Organisationsnummer: 556860-9258

Handla som: