VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Trygg Handel hos Lek & Lär!

Det är tryggt att handla leksaker hos Lek & Lär, kort och gott. Vår verksamhet är välrenommerad i Ängelholm och har funnits i stan från starten 1998 fram till juli 2017. Efter att ha drivit den fysiska butiken parallellt med nätbutiken sedan 2012, övergick vi 2017 till att enbart sälja våra produkter på www.leklar.se.

Information om Lek & Lär hittar du på allabolag.se

Vi har idag nöjda kunder som handlar leksaker av oss över hela Sverige. Vi är medlemmar i såväl Ängelholms Näringsliv som i Företagarna. Vi är lokalt aktiva och arbetar så mycket vi kan för barn i vårt närområde.

Förutom att vi aktivt sponsrar lokala verksamheter, samarbetar vi med olika arrangemang som främjar barn och ungdomar. Bland annat Ballongteatern och Tips- och Bingopromenaden som arrangeras av Svenska Naturskyddsföreningen, Hembygdsföreningen och Ängelholms FF.

Lek & Lär drivs av Åsa Svensson och Henric Mårtensson i ett privat aktiebolag. Vi har själva en liten dotter och vet hur viktigt det är att leksaker känns trygga och säkra. Vi erbjuder inga leksaker som vi inte skulle våga ge till vår dotter. Därför har vi också valt att bara arbeta med välkända varumärken och leksaker som står för hög kvalitet och säkerhet.

Vi hoppas att detta sammantaget ska göra att du känner dig trygg med att beställa och köpa leksaker av oss. Du är alltid välkommen att ringa eller maila till oss om du undrar över något!

Välkommen önskar,
Åsa & Henric

Lek & Lär i Ängelholm AB
Skolevägen 24
262 93  Ängelholm
0431-218 03

Organisationsnummer: 556860-9258

Handla som:
Produkter