VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Snöre och wire

För smyckestillverkning finns ett brett utbud av olika snören och trådar som du kan använda för att skapa vackra smycken.

 

  1. Elastiskt snöre: Elastiskt snöre är perfekt för handgjorda smycken. Det består av starkt nylon i elastisk kvalitet. Du kan välja mellan flera olika typer av elastiska snören, inklusive platta och runda varianter i olika tjocklekar och färger. Använd elastiskt snöre när du vill göra armband eller halsband med mindre pärlor. Det är också ett bra val när du använder stora plast- eller träpärlor med små barn.

  2. Lädersnören och läderband: Om du föredrar ett naturligt utseende kan du använda lädersnören eller läderband. Dessa ger en rustik och jordnära känsla till dina smycken. Du kan använda dem för att göra armband, halsband eller andra dekorativa detaljer.

  3. Silvertråd och metalltråd: För mer strukturerade smycken kan du använda silvertråd eller metalltråd. Dessa är starka och kan användas för att skapa detaljerade former eller för att binda samman olika delar av ett smycke.

  4. Wire: Wire är ett mångsidigt material som kan böjas och formas efter behov. Det finns olika typer av wire, inklusive tunnare smyckeswire och grövre trädgårdstråd. Använd wire för att skapa smyckeskomponenter, som hängen eller öglor.

Oavsett vilket material du väljer, se till att ta väl hand om dina smycken. Förvara dem i ett smyckeskrin och undvik att utsätta dem för fukt, parfym eller andra kemikalier. På så sätt kommer dina handgjorda smycken att hålla sig vackra och hållbara över tid. Lycka till med din smyckestillverkning!

Handla som:
Produkter