VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Silk Clay

Temaask Enhörning 98106 

Silk Clay Funny Friends

 

 

Silk Clay är en självhärdande lättviktslera, den är en blandbar, flexibel och mjuk modelleringsmassa med en mjuk och gummiliknande struktur. Tillsätt lite vatten till leran för att återfå elasticiteten. Idealisk för beläggning och modellering runt olika material, inklusive papier maché.

Silk clay älskas av barn då leran är lätt att forma och kan användas om och om igen så länge man lägger tillbaka den i den lufttäta burken igen. Men vill man ha kvar figuren och kanske ge bort som en present så är det bara att lämna leran att lufttorka så håller den formen.

Leran går att köpa i enstaka färger men vill du ha färdiga idéer så finns en mängd olika Diy-set som gör pysslet enklare att sätta igång med. 

Det är perfekt att använd Silk Clay  som ett sätt att ge barnen möjlighet att vara kreativa och skapa,  då leran är så allsidig. På så vis ger du barnen frihet att få utlopp för sin kreativitet i en explosion av färger och former då leran är enkel att forma och omforma om och om igen precis som man vill.

 

Handla som:
Produkter