VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

Inka Gold

Inka Gold vax från Viva Decor är en metalliknande krämig vax som ger en elegant metallisk glans. Mycket enkel att applicera på ytor såsom papier-maché, trä, metall, betong osv. Vid polering framträder glansen ytterligare. För att göra vaxet än mer smuts- och vattenavstötande så kan Inka Gold Lack användas. 

Vattenfast.

 

Med Inka Gold vax får du fantastiska resultat på ex papiermaché, betong, stenar eller andra konstverk.

INKA Gold är en vaxbeständig målarfärg som är vattenbaserade och torkar redan vid polering. Inka gold är särskilt lämplig för sugande underlag som t. ex. obehandlat trä, kartong, duk och terrakotta.  Perfekt  för diversekonst och hantverk för att skapa pricken över i:et.

Används sedan INKA LACK – förvandlas vaen till en vattentät hantverksfärg. Inka-lacken är en torkbeständig och väderbeständig tätning för Inka-guldet. 

Använd ren spatel vid användandet av IncaGold vax så att produkten håller sig fin och ren och på så sätt håller längre.

Så här gör man: Applicera – polera – klart! Inka guld appliceras  företrädelsevis med en tunn svamp, i cirkulära rörelser och poleras till glans - påstrykes i flera tunna lager beroende på önskad färgintensitet. För att komma åt i svåråtkomliga ställen så kan en lätt fuktad borste användas. Polera som vanligt efter torkning.

Inca Gold tillverkas av Viva Decor i Tyskland 

Handla som:
Produkter