VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

DIY-Kit

Ett enkelt sätt att komma igång med ett kreativt projekt. Även om du inte har en aning om var du ska börja, så   kan ett DIY-kit få dig att komma igång på ett jätteenkelt sätt. Ett DIY-kit är ett materialset som består av olika hobbyartiklar, allt du behöver för att sätta igång. Ett DIY-kit kan bestå av många olika artiklar, beroende på vad du vill skapa. Att köpa ett DIY Kit är ett enkelt sätt att vara kreativ eftersom du inte behöver oroa dig för att få tag på massor av saker. Våra Start DIY-kit innehåller allt du behöver för en härlig och rolig kreativ lekstund.

Lek & Lär erbjuder ett mycket stort urval av DIY-kits – allt från Mini DIY-kits och Maxi-kits till de populära Start DIY Kits. Vi har många olika varianter, så du hittar garanterat något som passar din smak. De kan göras av både barn och vuxna och innehållet i satserna gör det enkelt att ta reda på hur man kommer igång med aktiviteten.

 

Ett DIY-kit passar alla, oavsett kreativa färdigheter eller kunskaper. De är något som erfarna människor kan kasta sig in i, men de kan också vara en bra början om du vill introducera lite mer kreativitet i din vardag.

Handla som:
Produkter