VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

ABC Pyssel

Här finns bokstavsklistermärken, träbokstäver och bokstavspärlor till roliga och lärande pysselprojekt:)

Bokstavsklistermärken, träbokstäver, bokstavspärlor:

Bokstavsklistermärken: Använd de nio bokstavsklistermärkena för att dekorera barnets skolpärm, bok, låda eller andra föremål. Det är en enkel och rolig aktivitet som gynnar både logiskt tänkande och kreativitet.

Träbokstäver för dekoration: Bokstäver i trä är perfekta för att skapa personliga dekorationer. Du kan använda dem i barnrummet, köket eller som konst på hyllor i vardagsrummet. Stora träbokstäver har blivit populära för olika pysselprojekt. 

Alfabetspyssel: Använd träbokstäver för att skapa alfabetspyssel. Bygg ord, måla dem eller dekorera dem med färger och mönster.

 Bokstavspärlor: är perfekta för att göra personliga smycken. Kombinera dem med andra pärlor och använd elastisk tråd för att enkelt göra armband och halsband. Du kan välja mellan runda bokstavspärlor och fyrkantiga pärlor i olika färger. 

Tips! Dekoration på kort: Använd bokstavspärlor som dekoration på kort. Skapa personliga meddelanden eller namn på kortet. Festdekoration: Bokstavspärlor är också fina att använda som dekoration på festbordet. Skapa namnskyltar, bordsdekorationer eller häng upp dem som en del av festtemat.

Oavsett om du väljer träbokstäver eller bokstavspärlor, är det roligt att vara kreativ och skapa personliga projekt!

Handla som:
Produkter