VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Region?

Privat  Företag

ABC Pyssel & Leksaker

Att pyssla med bokstäver är både roligt och lärorikt för barn. Här är några idéer och produkter som kan hjälpa dig att skapa pedagogiskt och kreativt bokstavspyssel & lek

Clicko A-Ö: Ett pedagogiskt lekmaterial som lär ut bokstäver på ett enkelt, lekfullt och kreativt sätt. Barnen kan bygga alla 29 bokstäver i alfabetet samtidigt med hjälp av magnetiska trädelar. Det är perfekt för små händer som ännu inte lärt sig att hålla i en penna. Clicko A-Ö passar för förskolan och skolan där flera barn kan leka samtidigt. 

Bokstavsklistermärken: Använd de nio bokstavsklistermärkena för att dekorera barnets skolpärm, bok, låda eller andra föremål. Det är en enkel och rolig aktivitet som gynnar både logiskt tänkande och kreativitet.

Träbokstäver för dekoration: Bokstäver i trä är perfekta för att skapa personliga dekorationer. Du kan använda dem i barnrummet, köket eller som konst på hyllor i vardagsrummet. Stora träbokstäver har blivit populära för olika pysselprojekt. 

Alfabetspyssel: Använd träbokstäver för att skapa alfabetspyssel. Bygg ord, måla dem eller dekorera dem med färger och mönster.

Bokstavspussel: Vi har flera pussel med bokstäver, vilket gör lärandet både roligt inspirerande.

 Bokstavspärlor: är perfekta för att göra personliga smycken. Kombinera dem med andra pärlor och använd elastisk tråd för att enkelt göra armband och halsband. Du kan välja mellan runda bokstavspärlor och fyrkantiga pärlor i olika färger. 

Tips! Dekoration på kort: Använd bokstavspärlor som dekoration på kort. Skapa personliga meddelanden eller namn på kortet. Festdekoration: Bokstavspärlor är också fina att använda som dekoration på festbordet. Skapa namnskyltar, bordsdekorationer eller häng upp dem som en del av festtemat.

Oavsett om du väljer träbokstäver eller bokstavspärlor, är det roligt att vara kreativ och skapa personliga projekt! ????

Handla som:
Produkter