VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Crazy Aarons Thinking Putty

Crazy Aarons Thinking Putty är nog den konstigaste och mest märkvärdiga av produkterna i vårt sortiment hos Lek & Lär. Crazy Aarons Thinking Putty är en studsande, seg, hård och mjuk massa som aldrig torkar ut. Ungefär som slime, fast mycket bättre! Crazy Aarons Thinking Putty är en amerikansk uppfinning som är silikonbaserad och helt giftfri.

Aaron är uppfinnaren bakom Crazy Aarons Thinking Putty. Aaron har "så länge han kan minnas" haft en förkärlek till "putty". Som liten lekte Aaron med putty, sådan som fanns under 50 och 60-talet. Men puttyn hade enligt Aaron mycket att önska. Efter kemi- och fysikstudier började experimenten som slutligen ledde fram till Crazy Aarons Thinking Putty.

Idag arbetar Crazy Aaron med sju olika yrkescentra i Philadephia området i USA där människor med intellektuella och fysiska funktionshinder hjälper till med framställningen av Thinking putty!

Nedan ser du ett litet urval av alla de Thinking Putty sorter som vi har på Lek & Lär. Vill du se ALLA sorter, klickar du här!

Crazy Aaron
(Bild hämtad från Crazy Aaron och puttyworld.com)

Handla som:
Produkter