VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag
Barnvänligt boule med mjuka bollar i neopren från Buiten Speel Barn spelar boule med mjuka bollar i neopren från Buiten Speel Barn spelar boule med mjuka bollar i neopren från Buiten Speel

Mjukt boule - Neopren

Ett extra barnvänligt boule med mjuka bollar i neopren med sandfyllning. Ett utmärkt spel för såväl trädgården som för stranden och passar perfekt om man inte är så träffsäker. Det mjuka boulspelet ger en rolig twist till det annars så klassiska boule som normalt spelas med tunga stålkulor.

Detta boulspel spelas precis som vanliga boule där det gäller att kasta sina mjuka bollar så att de hamnar så nära "lillen" som möjligt. Man kan spela mot varandra eller i lag. Lillen är den i detta fallet lilla mjuka bollen som kastas ut i början av spelet. Den kastas från en bestämd plats, exempelvis en ritad cirkel i gruset eller liknande. Ju längre bort lillen landar desto svårare blir spelet.

När lillen är kastad gäller det att hamna så nära den som möjligt med sina mjuka bollar. Till skillnad från vanliga boule kan man inte stöta bort motståndarnas bollar. De mjuka bollarna stannar för det mesta där de landar. I detta spelet gäller det med andra ord att vara extra pricksäker.

När lagen eller spelarna kastat varsin boll bedömer man vilken boll som ligger närmast lillen. Det lag som ligger längst ifrån får då kasta en ny boll. En ny jämförelse görs. Så fortsätter det tills det ena laget har kastat det antal bollar det disponerar. Därefter kastar det andra laget sina resterande bollar. När alla bollar är kastade jämför man vilka bollar som ligger närmst. För varje boll som ligger närmre än motstånadrlaget utdelas det poäng.
Normalt sett varar en match tills det ena laget uppnått 13 poäng.

Innehåller: 3 par bollar, totalt 6 st samt 1 lillen och 1 förvaringspåse.
Storlek: Diameter boll 7 cm, diameter lillen 4,5 cm
Material: Neoprenbollar fyllda med sand.

Tillverkare: BuitenSpeelTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Artikelnummer:
GA217

Handla som:
Produkter