VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag
Boule i massivt bokträ från Buiten Speel Boule i massivt bokträ från Buiten Speel

Boule - Massivt bokträ

Ett barnvänligt boule med klot av trä istället för tungt stål. Bra om man inte är så träffsäker och trädgården är full av djur och små barn.

I boule gäller det att kasta sina klot så att de hamnar så nära "lillen" som möjligt. Man kan spela mot varandra eller i lag. Lillen är den lilla träkulan som kastas ut i början av spelet. Den kastas från en bestämd plats, exempelvis en ritad cirkel i gruset eller liknande. Ju längre bort lillen landar desto svårare blir spelet.

När lillen är kastad gäller det att hamna så nära den som möjligt med kloten. Motståndarlaget kan välja att antingen skjuta bort klot som ligger nära lillen, eller försöka komma närmare lillen med sina egna klot. Allt beroende på taktik.
När lagen eller spelarna kastat varsitt klot bedömer man vilket klot som ligger närmast lillen. Det lag som ligger längst ifrån får då kasta ett nytt klot. En ny jämförelse görs.

Så fortsätter det tills det ena laget har kastat det antal klot det disponerar. Därefter kastar det andra laget sina resterande klot. När alla klot är kastade jämför man vilka klot som ligger närmst.

För varje klot som ligger närmre än motstånadrlaget utdelas det poäng.Normalt sett varar en match tills det ena laget uppnått 13 poäng.

Innehåller:
6 klot, 1 lillen samt 1 förvaringspåse.
Storlek: Klot diameter 6,5 cm, lillen diameter 3 cm
Material: Massivt bokträ

Tillverkare: BuitenSpeelTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Artikelnummer:
GA241

Handla som:
Produkter