VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Doppresenter och namngivningspresenter

Hos Lek & Lär hoppas vi att du hittar såväl uppslag som inspiration till doppresenter och namngivningspresenter. Att köpa en doppresent är inte alltid lätt. Doppresenten ska helst vara minnesvärd, ha lång livslängd (babykläder används högst i några månader) och gärna koppla an till barnet som ska döpas.

Doppresenter kan vara klassiska som en silversked eller ett vackert smycke eller vara just en doppresent till barnet, som barnet kanske rent av kan använda själv. Många av våra kunder väljer att köpa just det sistnämnda.

Hos oss hittar du bland annat födelsedagståg, serviser, gunghästar, gåbilar eller lära-gå vagnar. Visst skulle det vara fantastiskt att ge bort en doppresent som bidrar till att barnet lär sig att gå! En annan utmärkt doppresent kan vara en mätbräda där man noterar hur barnet växer. Något alla barn älskar! Mätbrädan går dessutom att göra personlig genom att vi antingen monterar barnets namn i träbokstäver eller låter måla ett personligt motiv genom en av våra illustratörer.

Sammantaget hoppas vi att du hittar de doppresenter eller namngivningsgåvor du letar efter!

Handla som:
Produkter