VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

En balanscykel är både roligt och lärorikt!Sjukhus, förskola & företag

Representerar du ett företag, sjukhus, vårdcentral, förskola eller annan offentlig inrättning är du mer än välkommen att handla leksaker av oss!
Vi levererar leksaker och förskolematerial till såväl vårdcentraler, barnsjukhus, lekterapier och inte mindre än ett 30-tal förskolor runt om i landet. Flera av dem ligger givetvis i vår hemkommun Ängelholm, men de allra flesta är förskolor, sjukhus och även bibliotek från andra delar av Sverige.

Sjukhusmiljön ställer extremt höga krav på leksakernas kvalitet och hållbarhet. Inte minst måste de tåla rengöring med starka desinficerande medel. Är du nyfiken på våra referenser och behöver hjälp med att hitta rätt leksaker, tveka inte att kontakta oss!

Vi är uppskattade för vår fina service och vårt personliga bemötande. Saknar du något i vårt sortiment är du mer än välkommen att höra av dig så försöker vi lösa även det.

Leksaker som passar bra till bland annat förskoleverksamhet, kort och gott "favoriter" och som vi levererar mycket av till just förskolor hittar du här!


Önskar du mer information om prisavtal, fraktvillkor och om hur ni som sjukhus, vårdcentral, förskola, företag eller annan offentlig inrättning blir kund hos oss, kontakta oss gärna på:

Mail: [email protected]
Telefon: 
0431-218 03

Du kan även KLICKA HÄR för att enkelt ansöka om konto och bli avtalskund hos oss! Som avtalskund får du ta del av erbjudanden, kampanjer och givetvis riktigt bra priser.

Välkommen! 

Handla som: