VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Gravidkudde

Gravidkuddar

Här hittar du gravidkuddar som gör det lättare för dig som är gravid att sova när kroppen växer. Syftet med en gravidkudde är att den ska avlasta gravidkroppen på de ställen det behövs. En gravidkudde kan exempelvis hjälpa till att stötta magen eller ryggen. En gravidkudde kan också läggas mellan benen. De flesta modeller går senare att använda som amningskudde - tänk dock på att de är betydligt större så de funkar absolut bäst vid amning i sängen. 

 

 

Gravidkudde från Beckasin

Beckasin tillverkar Gravidkuddar som är både lyxiga och mångsidiga. Dessa kuddar är exklusiva, stora och mjukt konstruerade för att ge dig bästa tänkbara stöd för en god nattsömn och kan vara lösningen på sömnlösa nätter då magen gör det svårt att hitta en bekväm sovposition.

En gravidkudde kan fås med olika fodral och i flera olika färger. Mest populärt är det klassiska fodralet av  krispig vit bomullssatin med klassiskt randigt mönster. De färgade gravidkuddarna är av sammetsmjuk velour  och de finns i flera olika färger.

En gravidkudde i olika form

Gravidkuddarna är ergonomiskt utformade för att ge dig ett bra stöd både under och efter din graviditet, hela natten eller bara när du vill vila. De har en unik form som avlastar kroppen och ger bästa tänkbara komfort för rygg, mage, axlar och höfter som avlastas genom att kudden omfamnar kroppen och förenklar när du vänder dig under natten. En gravidkudde kan rekommenderas där kroppen vuxit sig stor under andra hälften av graviditeten.

Handla som:
Produkter