VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Ekologiska leksaker

Hos Lek & Lär hittar du ekologiska leksaker som är miljövänliga och ekologiska. Eftersom många leksaker stoppas i munnen i lägre åldrar är vårt mål att att erbjuda leksaker som är vänliga såväl mot miljön som mot våra barn. Det betyder kort och gott att leksakerna i denna kategori är tillverkade av FSC märkt trä, målade med giftfria, vatten- eller soyabaserade färger, inga farliga ämnen i plaster såsom ftalater eller BPA osv.

Även om en leksak är giftfri och uppfyller alla kriterier är det inte säkert att den anses eller klassas som en ekologisk leksak. Leksakerna i denna kategori är klassade som ekologiska. Det betyder att råvaran och materialet är ekologiskt certifierat.
Hos Lek & Lär hittar du ekologiska leksaker från tillverkare som exempelvis PlanToys, Everearth, Green Toys, ApplePark och som på mer än ett sätt tar hänsyn till miljön såväl i själva leksaken som i produktion och transport. Det ekologiska sortimentet växer hos oss hela tiden så välkommen att titta in då och då för fler nyheter!

Ekologiska leksaker

 
Handla som:
Produkter