VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Ekologisk blomma i byggsats

Denna ekologiska blomma som byggsats tränar både barnets motorik och fantasi. Byggsatsen knyter på ett fint sätt ihop fantasi med verklighet och visar hur blomman växer efterhand som den byggs, från frö till färdig blomma.

Byggsatsens innehåller: Frö, jord, kanna, kratta, trädgårdssax, stam i delar,2  blad och utbytbara blomblad. Allt i trä och filt.
Storlek: Höjd 20 cm, diameter 10 cm.
Antal delar: 15st
Material: Filt, gummiträ och PlanWood.
Vattenbaserad färg. Givetvis fri från formaldehyd.
Rekommenderad ålder: +3 år

Planwood är en träfiberkomposit tillverkad av överblivet trä från PlanToys produktion. Träet kommer från uttjänta gummiträd som inte längre producerar latex. PlanToys producerar ekologiska träleksaker med pedagogisk tanke. Leksakerna är av mycket hög kvalitet och är tillverkade av gummiträd som inte längre går att använda till gummiutvinning. Vissa produkter är tillverkade av massivt trä, andra av PlanWood® som är PlanToys egen uppfinning. Rötter och annat spill tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska och vattenbaserade färger. Bindemedlet (1%) är även det organiskt. PlanWood® gör det möjligt att skapa former som skulle vara svåra att åstadkomma i massivt trä.

Tillverkare: PlanToysTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Artikelnummer:
dold PT4608

Handla som:
Produkter