VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag
Ljudmemory - Djur Ljudmemory - Djur

Ljudmemory - Djur

Detta ljudmemory med djurläte är särskilt utvecklat för att stimulera barns utveckling av uppfattnings- och observationsförmåga, skarpsynthet, ljudminne, logik och språk. Detta ljudmemory kan spelas på fyra olika sätt och göras både svårare och lättare.

Spelet innehåller 36 memorykort, 18 olika djur som bildar par samt en cd-skiva med djurens läte.

Spelidé 1: Utan CD-skiva. Spelas som ett vanligt memoryspel utan djurläte. Vinnaren är den som samlat flest par.

Spelidé 2: Med CD-skiva. Varje spelare får nio kort som läggs framför spelaren med framsidan upp. När spelaren hör ljudet av ett djur som matchar det djur som finns på någon av de nio bilderna vändes kortet upp och ner. Vinnaren är den som först har vänt alla sina kort upp och ner och ropar ""Sonix!"".

Spelidé 3: Med CD-skiva. Placera 18 kort (ett set) eller 36 kort (två set) på bordet med bildsidan upp. När spelarna hör ljudet av ett djur gäller det att så snabbt som möjligt grabba åt sig kortet. Den spelare som samlat ihop flest kort vinner spelet.

Spelidé 4: Med CD-skiva. Placera 18 kort (ett set) på bordet med bildsidan upp. Spelarna får nu titta på kortet och försöka komma ihåg var det ligger någonstans. Efter 1 minut (frivilligt) vänds korten upp och ner. När den första spelaren hör det första djurlätet gäller det att vända på kortet med motsvarande djur. Är det rätt kort får spelaren behålla kortet och turen går över till nästa spelare och ett nytt ljud spelas upp. Vänder spelaren upp fel kort läggs kortet tillbaka på sin plats med bildsidan ner. Nästa spelare får nu chansen att hitta rätt kort som matchar djuret som spelades upp. Vänds det riktiga kortet upp spars det och turen går vidare till nästa spelare. Misslyckas spelaren däremot med att hitta det riktiga kortet spelas nästa djurläte upp så att även denna spelare får chansen att vara den första till att söka efter det rätta kortet. Vinnaren är den som samlat på sig flest kort.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Artikelnummer:
ja02897

Handla som:
Produkter