VÄLKOMMEN!

Handlar du som Privatperson eller som Företag, Kommun eller Landsting?

Privat  Företag

Designad badanka till badkaret

En gul och vit designad badanka från amerikanska Kid O. En badanka för den som gillar stil och design lika mycket som hygien och enkel skötsel. Ankan är tillverkad i helgjuten hårdplast och har därmed inget hål som kan suga in badvatten och förvandla ankan till en simmande bakteriebomb.
Ankan är alldeles lagom för små händer och skön att hålla i. Den är med andra ord lika rolig i badkaret som en prydnad på badkarskanten när den inte används.

Längd: 8 cm
Rekommenderad ålder: +1 år

Badankan finns i tre färger och säljes styckvis.

Kid O's leksaker uppfyller både de amerikanska och europeiska säkerhetsnormerna ASTMF693 och EN-71 och innehåller givetvis inga skadliga substanser och är helt fria från ftalater, BPA, PVC och bly.
Kid O började som en liten butik i New York och är idag en av de snabbast växande leksakstillverkarna i USA. Kid O's leksaker är genomtänkta och väldesignade, såväl till form och färg, som till pedagogik. Kvaliten är lika hög som finishen och många av leksakerna är dessutom en prydnad för såväl badrum som vardagsrum. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »


Artikelnummer:
KO-431_2

Handla som:
Produkter